Vanlige 
Spørsmål

Om kursene
Hvordan får jeg tilgang til webinaret?

Du får tilgang til webinaret umiddelbart etter at betalingen blir registrert hos oss. Da vil du kunne bruke materialet resten av livet så mange ganger du ønsker. For å komme til webinaret, kan du gjøre en av følgende:

Hvorfor får jeg ikke epost fra Hemali?

Husk på at du ikke trenger epost for å komme inn på kursene dine. Du kan når som helst gå til din konto ved å trykke på ikonet øverst i høyre hjørne på denne siden.

Den vanligste årsaken til at en epost ikke kommer frem, er at den havner i søppelpost mappa, også referert til som «junkmail». For en beskrivelse av hvordan du merker eposter sendt ut av Hemali som «safe» gå hit!

Hvis du ikke mottar eposter fra oss etter du har sagt fra til epost applikasjonen at «Hemali ikke er søppelpost», som beskrevet ovenfor, kan følgende være tilfelle:

 • Hemali har hatt en teknisk feil som har gjort at eposten ikke har gått ut
 • Epostkontoen din er full og du mottar ikke eposter på generell basis
 • Leverandøren av eposten din har hatt en teknisk feil og ikke mottatt eposten fra oss

Om du ikke noe av det ovenfor er tilfelle anbefaler vi at du kontakter oss ved å fylle ut dette skjemaet.

Hvorfor vil ikke videoen i webinaret mitt spilles av?

Hvis du opplever at du ikke får spilt av videoen, skyldes dette som regel forhold som har å gjøre med din enhet for avspilling (datamaskin, ipad etc) eller nettleseren til enheten. Problemet lar seg som regel løse ved å følge disse stegene:

 1. Prøv en annen nettleser (Chrome kan ha sikkerhetsinnstillinger som hindrer avspilling)
 2. Om du ikke kan/vil bytte nettleser, kan du forsøke å tømme informasjonskapsler (cache) i nettleseren din. Nedenfor ser du ressursene du trenger for å komme i gang:

  DATAMASKIN, ANDROID, IPHONE OG IPAD
  Slett informasjonskapsler i Chrome
  Slett informasjonskapsler i Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox, Chrome og Opera

  MAC OS X
  Slett informasjonskapsler i Safari (Iphone, Ipad, eller iPod touch)
  Slett informasjonskapsler i Safari, Firefox, Chrome, Opera

 3. Etter du har tømt informasjonskapsler, kan du lukke nettleseren og deretter gjøre en omstart på enheten din.
Om kjøpet

Du kan benytte kortbetaling (VISA, American Express og MasterCard), delbetaling eller direktebetaling via nettbank eller "Klarna direktebetaling. I tillegg aksepterer vi Vipps. For mer informasjon om Klarnas og Vipps betalingsløsninger gå til klarna og Vipps sine hjemmesider.

Når gjelder angreretten?
Angreretten kan brukes som normalt, innen 14 dager fra du kjøper produktet. For å benytte deg av angreretten ved kjøp av digitale webinar, kan du ikke ha begynt streamingen av noen av leksjonene i det kurset du ønsker å benytte deg av angreretten. 
Har du flere spørsmål?
Kontakt oss!

Hold deg oppdatert på eksklusive tilbud og nyheter med nyhetsbrev fra Hemali.

usercartcrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram